Bell Schedule

Viking Day (Mon, Tue, Fri)

1st Hour - 8:00-8:45 - 45 min

Seminar - 8:45-8:55 - 10 min

2nd Hour - 8:58-9:43 - 45 min

3rd Hour - 9:46-10:31 - 45 min

4th Hour - 10:34-11:19 - 45 min

Lunch - 11:19-11:47 - 28 min

5th Hour - 11:50-12:35 - 45 min

6th Hour - 12:38-1:23 - 45 min

7th Hour - 1:26-2:11 - 45 min

8th Hour - 2:14-2:59 - 45 min

Viking Time - 3:02-3:20 - 18 min

 

Burgundy/White Day

1st/3rd - 8:00-9:30 - 90 min

Seminar - 9:30-9:40 - 10 min

2nd/4th - 9:43-11:13 - 90 min

Lunch - 11:13-11:41 - 28 min

5th/7th - 11:44 - 1:14 - 90 min

6th/8th - 1:17 - 2:47 - 90 min

Viking Time - 2:50 - 3:20 - 30 min


Class Schedule

2017-2018 Class Schedule Draft